Stijlvol Wonen

begint bij ’t Harlekijntje in Roggel

Eenmaal binnen in de zevenhonderdvijftig vierkante meter tellende woonbeleving ga je op een avontuurlijke ontdekkingstocht tussen verrassende presentaties van meubels, lampen, vazen, grote
woonobjecten, wandpanelen en nog veel meer.

“Onze collectie is zó uitgebreid dat klanten vaak twee of drie keer een ronde door de winkel maken om alles op zich te kunnen laten inwerken”
vertelt Charissa met een glimlach.

Puur en bijzonder

voortkomend uit een bijzonder goed gevoel voor stijl

Wij streven er naar om met ons interieur- en accessoire aanbod onderscheidend te zijn. Maar wel smaakvol en passend bij het credo van onze winkel: inspiratie voor stijlvol wonen.

Interieuradvies nodig?

Bezoek onze winkel of neem direct contact met ons op!
Wonen in de stijl die bij U past.

Voor iedere stijl, van romantisch tot modern, van landelijk tot klassiek. In onze winkel helpen wij U graag met het maken van de juiste keuze. Op verzoek komen wij graag bij U opmeten en kunnen wij U deskundig advies geven

Een mooie hanglamp of een chique staande lamp. Een sfeervolle tafellamp of een wandlamp. Wij hebben een ruime collectie verlichting voor de hele kamer. Ook voor een zeer ruime keuze aan lampenkappen kunt U bij ons terecht. Maak ook van Uw lamp een woonobject! Wij adviseren U graag.

Een moderne tuin, een strakke tuin, een symmetrische tuin of juist een asymmetrische tuin. Een tuin met waterpartijen, mooi ommuurd en toch met doorkijkjes. Grote objecten in een park-achtige ambiance, vogels in een volière en zittend aan de open haard. Wij geven U graag stijlvolle ideeën en adviezen.